Je zweeft in elan
Voelt onbevangen
welke emoties ik bezit
En hebt ze lief
Jij huist in mijn hoofd
Onder jouw huid
heb ik mijn intrek genomen
Onlosmakelijk verbonden
Allebei alert op onze woorden
Scherp, doordacht, rechtvaardig
vinden we toch weinig gehoor
Behalve diep in elkaar
Jij kijkt verder in mijn ogen
Samen vergeten we de wereld
die veel minder betekend
zonder jouw blik of lach
zwevend in elan
Voelen we onbevangen
dat we één zijn
met onze armen om elkaar heen