Jij liet me in de steek
Het kwam plots hard aan
Alles was zo mooi, maar het leek
Ik vraag me af: wat heb ik fout gedaan?
Jij wilt niet verder met mij
Jij wilt verder, alleen
Daarom ben ik niet blij
Ik blijf hopen dat je het niet meen
Ik kan er niks aan doen
Dat ik nog steeds van je hou
Het komt gewoon door die ene zoen
Die ik vaak kreeg van jou
Ik blijf hopen
Al een half jaar lang
Ik blijf dr maar mee lopen
De gedachten maken mij soms bang
Het verdriet
Dat doet me pijn
Want jou vergeten, dat lukt me niet
Oh was je nog maar bij mijn,(lieve martijn)