...: Verdriet :...
ik dacht dat je de ware voor me was
maar nee had me in je vergist.
Jij bent net zo erg als al die anderen
ookal zeg je zelf van niet.
ik voel me gebruikt en waardeloos door jou
waarom vind je het leuk om zo mijn gevoelens te misbruiken.
wat bezielde je om achter mijn rug om
mijn leven in te gaan delen of beter gezeg uit te stippelen.
net 4,5 maand en dan al willen trouwen nee mij niet gezien.
ik wil je niet meer terug.
ik wou je terug omdat ik zielsveel van je hield
maar nu nee het is beter dat we allebei onze eigen kant op gaan.
ga maar een ander opzoeken bij wie je dit wel kan flikken
maar nee niet bij mij ik had jou plannen door.
ik werd voor je gewaarschuwd maar ik luisterde niet dus dit is mijn verdiende loon of niet?