lieve ogen
keken mij aan
met verdriet
ze lieten me gaan
vogel gevlogen?
nee uitgesloten, van de baan
lift in naar beneden
weer naar boven
nog niet uitgestreden
houden van jou
deed me besluiten
want jij bent de vrouw
en ik ben niet te stuiten
soms komt het weer naar boven
discussie erover
dat is dan even niet te doven
ik die verover
liefde te geef
vergeet het niet
leef!