’t zinloze raakt het jong broze
totaal uit den bozen om leven
te doen doven wat heeft dader
gedaan om de daad te begaan
wat wij mensen doen is veel
zonder rede, doch vernietigen
is niet in ons, niet van ons
toch gebeurt het telkens weer
01DEC2006 19:24