Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
haat
Haat
Ze zeggen haat ligt dicht bij liefde
Tot jou mes mij doorkliefde
Ik geloof het niet meer
Want wat ik voor jou voel is afkeer
Jij sloeg mij hard in het gezicht
Kijk wat je heb aangericht
En ik je vroeg waarom
Zei jij: ik mag je niet daarom!
En eigenlijk kon het me niet schelen
Je was me toch maar aan het beoordelen
Maar toen hoorde ik wat jij deed
iets wat mij echt sneed
Jij ging mijn vrienden slaan
Die fout had je niet moeten begaan
Maar nu is het te laat
Het vuur in mij is opgelaaid
Wat ik nu voor jou voel is pure haat
Zo diep dat het niet overwaait
Je komt niet meer van me af
Niet zonder dat ik je staf
Reacties op dit gedicht
ammarella vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
PuCkiit!
:
Woensdag, december 06, 2006 20:02
wow mooi omschreven
tog vervelend:(
sterkte!
xxPuCkiit!
Over dit gedicht
Auteur:
ammarella
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
02 december 2006
Thema's:
[Kwaad]
[Pesten]