onder je kleding
schuilt een heerlijk lijf
maak ik snel een overtreding
omdat ik er niet afblijf
borsten zo lief en rond
billen zo zacht
ja een heerlijke kont
je benen voelen als zijde
dus die kan ik ook niet vermijden
langzaam je willen ontdoen van je kleren
langzaam? ja ik moet nog veel leren
twee lijven tegen elkaar aan
ja dan laten we ons helemaal gaan