loop maar met me mee
over berg en dal
loop maar met me mee
ik zorg er voor dat je niet valt
als het moet dan draag ik je wel
want je achter laten dat doe ik niet
als het moet dan draag ik je wel
voor jou ga ik zelfs over mijn limiet
ga dus met me mee
ik bescherm je wel
ga dus met me mee
en voel je terug goed in je vel
- 02.12.2006 -