Geen uitweg voor mijn.
Alleen met jou erin.
Het is voorbij en dat doet pijn.
Want , nu heeft het leven geen zin!
Jy maakte mijn leven compleet.
En droom, die stuk is gegaan.
Ik kan je niet zomaar vergeten.
En zomaar verdergaan!
Joyce, ik had hulp nodig.
Ik wist dat ik het alleen bij jou kon.
Ookal , was het mischien overbodig.
Maar je zei wel wat het beste was!
Als je een droom hebt , ga ervoor.
Jy houd van hem, en hij stiekem van jou.
Meid , je komt er echt door.
Joyce, die woorden zijn zo special nou!
Ik ga die stap zetten, om te bellen.
En de waarheid nu eens te vertellen.
Dat het gevoel echt niet over is.
En dat nu zo moeilijk is!
Mischien komen jy en ik weer bijelkaar.
Je zei het gevoel is niet weg.
Ik wil alleen met jou verdergaan.
Die woorden die je zei ik wil welis zien,
Maar wat bedoel het klinkt zo raar?
Ik neem hem , ik pak hem.
Nu kan ik je nog terug krijgen mischien.
Ik moet vechten voordat gene bovendien.
Want, jij maakte mijn leven compleet!