Ik hou van zuur
en ook van zout
‘k Hou van warm
of heel erg koud
‘k Hou van pittig
van pikant
‘k Hou van a point
meer van saignant
‘k Hou van puur
half afgeroomd
‘k Hou van rauw
gekookt, gestoomd
‘k Hou van gebakken
lekker bruin gebrand
‘k Hou van mals
of goed krokant
‘k Hou van gedroogd
of lekker sappig
‘k Hou van knapperig
of lekker pappig
‘k Hou van belegen
soms van jong
‘k Hou van boterzacht
smeltend op de tong
‘k Hou van verrassend
creatief
‘k Hou van een toetje
met digestief
‘k ben zot van snoepjes
en daarom ben ik zo blij
Dat jij het snoepje
wil zijn van mij
Ik hou van jou
zoals je bent
Jij bent heel lief
zacht en attent
Ik hou van al die zaken
die mij gelukkig maken
Ik wil graag
mijn leven lang
Op zoek naar al jouw
Andere smaken