Schuurpapier
Verscheurt
Tedere huidstukken.
Die een gevallen
Ziel bijeen houden.
Door daden
Vermoord.
Jou handen
Als scheurpapier
Over mijn huid.
Jou daden,
Mijn ziel vermoord.
Vergeet jij de wereld
Waarin ik
Niet bestaat.
Was er enkel aandacht
Aan een manier
Tot het binnen dringen
En het vermoorden
Van mijn huid en ziel.
En de tranen
Te verwelkomen
Met,
Schreeuwend verlangen.
En mijn schreeuwend verlangen
Doof te houden.
Voor de wereld
Die nu niet meer bestaat
In mij.
De wereld
In zachte handen
Gevouwen
In schuurpapier.