~Vaarwel~
Vaarwel zeg ik,vaarwel tegen een gevoel
Vaarwel zeg ik ook tegen mezelf
gelaten stap ik van mijn wolk af
Terug naar de realiteit
Met twee voeten op de grond..wankel
Alleen de gloed van 'n zonsondergang licht de hemel
van zinloze verliefdheid
In het land der dwazen
waar ik soms doelloos dwaal..bang!
Goedemorgen,zeg ik tegen die ene
goedemorgen,ook tegen mezelf
Vol verwachting
kijk ik in de spiegel van mijn ziel
en doorgrond mijn ogen
Wijd opengesperd,maar niets ziend..verblind
Vaag zijn alleen de contouren
figuren in een mist van tijdloosheid
In de ruimte van de ziel
waar de echo soms zachtjes weerklinkt..vervormd
Maar wat is het woord dat ik zeg
in de tussenliggende periode
Waar ga ik naartoe en wat moet ik doen?
Nietszeggend staar ik voor mij uit
Geen land der dwazen...niemandsland
Geen Koning Prins of gemaal
Alleen de zotte gedachte's en mijn verhaal
Zoet weerklinken de klanken die jij achterliet
met af en toe een pijnlijke dreun
Waardoor ik wakker schiet uit een droom
Vals klinken de snaren,kermend,tweede viool
Gevoel van duizend vlinders,verliefd
Samen met mijn roze bril..weg!
Af en toe durf ik 't aan,verdriet
maar niet altijd is dat wat ik wil
Maar toch...vaarwel en laat me zweven
mijn wolk is dan wat minder roze
Maar dat kleine beetje zaligmakend gevoel
is voorlopig voldoende
in dit zo turbulente leven.
~~~