In mijn gedachte ben je altijd bij me,
Ik hou van jou, dat zei je.
Die zin krijg ik niet meer uit mijn gedachte,
Of het beeld dat je naar me lachte.
Nog nooit hield ik zoveel van iemand,
Je bent gewoon de liefste van het land.
Als je bij me bent, me streelt en aanraakt,
Lieve woordjes tegen me zegt, me aan het blozen maakt.
Als je dan niet bij me bent,
Is iets wat nooit went.
Maar met alle liefde van jou,
Weet ik dat ik de tijd zonder je overleven zou.
==Dender==