Vlinders in mijn buik.
Vlinders in de zomer,
vlinders in mijn buik.
Vlinder rond om de bloemen,
vlinders in een struik.
De kriebels ze zijn er,
ze zijn er zo heftig.
Ik mis je,
met 1 vlinder bij mij.
Ik spreek je
met 100 vlinders in mij.
Vlinders overal waar kom.
Vlinders in mij.
Vlinders in een boek.
Vlinders vliegen overal zo vrij.
Naar school met die vlinders,
werken met de vlinders,
slapen met die vlinders,
eten met de vlinders
praten met die vlinders.
Vlinders in mijn zij,
vlinders in mijn buik,
vlinders in mijn hoofd,
Overal waar ik kom zijn vlinders bij mij!