hoor net op het journaal
zoveel geld als nooit tevoren
vanwege sinterklaas
het is toch abnormaal
velen klagen
over hoe weinig geld we hebben
ik zit me af te vragen
wat ze nou liefhebben
kinderen zijn vaak niet tevreden
en onze generatie kent dat niet
dat is een ver verleden
voelt erg hypocriet
en dan straks weer het kerstgebeuren
dan weer massaal die pinpas laten gaan
nee dit valt te betreuren
ik doe niet mee, ik ga er niet aan
het gevoel van vreetfestijn
is de grootste stress om die tijd
inkopen doen in de supermarkt
is zeker niet fijn
denkende wat ze in de derde wereld hebben
ja cliche hoor!
ik hoor het menigeen denken
ach daar moeten ze vechten
en hebben elkaar niets te schenken