waterdruppels worden door
razende wind voortgedreven
lange stoet in stilte om ‘t
zo zinloze dat geschiedde
hulp Sinterklazen trotseren
het koude natte drukte alom
om traditie in ere te houden
zo draait economie nog beter
zelfs bij daglicht brandt licht
wolken hangen veel te laag
talrijke goals zijn gescoord
wasmachine loopt uit ‘t ritme
door oprukkende duisternis
schitteren sterren elke dag
langer, om dat te stoppen
ontsteken we ‘t 1e kaarsje
03DEC2006 21:10