Praten, verwijten of ...
________________________
Ik denk,
Ik praat,
Ik heb het nodig.
Jij leest,
jij schrijft terug,
jij gaat lopen...
Mijn hoofd,
vanalle spoken,
die bij jou als verwijten overkomen.
Jou hoofd,
vanalle leugens,
waarvan je denkt dat het de waarheid is.
Mijn energie
is
...
op!