Waarom ?
Zien jullie het dan niet ?
Zien jullie nu niet dat jullie zoon van jullie houdt ?
Soms lijkt het misschien wel dat hij een schild rond zich heeft ,
maar kijk nu toch eens verder dan dat .
Zien jullie niet dat hij de pijn verbergt ?
Zien jullie niet dat hij in mijn armen schuilt ?
Tranen rollen over zijn wangen ,
hij wil jullie geen pijn doen
Dat wil hij zeker niet !
Hij ziet jullie graag
alleen toont hij het een beetje traag .
Ook al zien jullie het anders ,
Sluit hem ook in jullie armen
en geloof me hij zal dan ook jullie's hart weer verwarmen
Xxx Open jullie ogen xxX