Chaos in mijn leven..
Drukte in mijn hoofd..
Wie kan mij nog stilte geven?
Onschuld te vroeg beroofd..
Mijn sjoettie stapte in mijn leven..
Die dag heb je me toen iets beloofd..
Om al jouwn liefde aan mij te geven..
Steun waar ik nooit in had geloofd..
Nu heb ik weer een streven,
En kan ik samen met jouw door leven..
Gevoelens niet langer verdoofd,
Met jou ben ik verbonden..
De intense gevoelens worden nooit meer geroofd!!
Er is nu stilte in mijn leven..
Rust in mijn hoofd..
Door jou gegeven!
Wat je me toen had beloofd..
Liefde komt tot leven..
Niet langer meer verdoofd..
Alles wat je hebt, heb je aan mij gegeven.
Kortom een liefde voor het leven!!
Hou veel van jouw Lindsje,
je blijft mijn vrouwtje voor het leven!!