Geef me een les
In het loslaten
Van gevoelens.
Vooral het haten.
Het slokt me op
Herboren kracht.
In mijn vuist,
Heb ik alle macht.
Macht om jou te vernielen
Macht om mezelf te verslaan.
De macht om te leven
Om te blijven staan.
Jou vernielen
Tot in de diepste hoek.
Waar je verschuilt
Omdat ik je zoek.
Wetend
Dat ik je zal vinden
Ontwijk je me
Zodat ik je niet kan verslinden.
Wetend
Dat ik machteloos ben
Benader je me
Zodat ik weer weg ren.
En mijn macht
Ten onder gaat.
Ik weer naar beneden val
En jij mij verslaat.
Door enkel het beeld.
Dat gaat door mijn hoofd.
Heb je niet door
Dat je mij van m’n leven heb berooft.
Ik leef nu.
Ik besta.
Maar,
Ik voel
Dat ik ten onder ga.