Lieve .....
Ik weet hoe jij je vaak voelt,
zo voel ik me ook vaak.
Je voelt pijn,
je voelt je alleen en eenzaam.
Je mist liefde.
Je mist iemand waar je bij uit kan huilen,
iemand waar je alles tegen kan vertellen.
En juist nu we elkaar veel nodig hebben,
zien we elkaar nooit meer.
Ik mis je heel erg Juul.
En als jij je zo voelt, zo eenzaam, verdrietig en alleen,
denk dan aan mij,
hoeveel ik van je hou...
Juul ik kan jou helemaal niet missen, ik wil je helmaal niet kwijt...
xxXxxjes Mij.