Een magnifieke avond
een avond vol waanzinnige muziek en drank.
Ik ben erbij, maar ook weer niet
mijn hoofd staat simpelweg op blank.
Genieten van het genieten
is vanavond een moeilijke zaak.
Terwijl ik kijk naar de mensen om me heen
probeer ik me te bedenken hoe ik dat ook alweer veroorzaak.
Michel