Hevig Verlangen
Telkens ik je zie…
een opwelling van fantasie
Ik hou dit niet meer uit,
wanneer word je eindelijk mijn buit?
Word echt helemaal zot,
volgens mij heb je het al in de mot.
Zet maar snel die eerste stap,
dan ben ik van u in 1 rake klap.
Hebben veel tijd goed te maken,
in je armen liggen en elkaar aanraken…
Het voelen van mijn op jouw lippen,
samen van een glaasje wijn nippen.
Zelfs ’s nachts de zon laten opkomen,
voorlopig … blijft het alleen maar bij dromen.
vrijdag 1 december 2006, 23u27