Van binnen ga ik dood
langzaam ben ik aan het verdrinken
voel me lichaam niet meer
overal heerst er duisternis
kan niet meer praten
stilletjes zit ik in de groep
kan geen woorden uitbrengen
het lukt me echt niet
zou heel hard willen gillen
huilen schreeuwen van pijn en verdriet
maar ik zwijg alleen maar
en kom er echt niet uit
moet zo weer terug naar de groep
maar lukt mij dat nog wel
lijk verloren te gaan
ze zullen me haten door niet te praten
maar alles houd me tegen
vanmiddag weer een inbreng moeten doen
oefenen wat ik ermee moet doen
en hoe ik het aan moet pakken
maar ik zwijg door verdriet