Hoe jij de boel kan verdraaien,
Hoe jij ons hebt misleid,
Hoe jij ons hebt bedrogen,
Maar jij bent ons nu echt kwijt,
Hoe jij ons verdriet gedaan hebt,
Hoe jij ons teleurgesteld hebt,
Dat is niet goed te praten...
Hoe wij ons nu voelen,
Is niet te beschrijven...
Hoe wij nu denken,
Is niet te verwoorden...
Een vriendin dachten we,
Een vriendin voor het leven...
Een vriendin dachten we,
Een vriendin voor altijd...
Het enige dat we zeker weten...
Zijn de leugens die recht uit je hart komen,
Het enige dat we zeker weten...
Is de haat...