Zwijgend loop ik door de gangen
Kijkend naar al die tekeningen die aan de muur hangen
Op de basisschool, waar misschien
Over vijf jaar mijn kind wordt gezien
De grootste fout in mijn leven
Ik durf het toe te geven
Ook al heb ik daar nu niets meer aan
Huilend blijf ik in deze gangen staan
Het is stil in mij
Koude lucht stroomt mijn hart binnen
Leugens die ik moet verzinnen
Ik kan er niet meer bij
Morgen kan mijn leven veranderen
Morgen kan mijn leven vergaan
Je doet een test
Wacht op de rest
En hoopt dat het anders zal gaan ..