Examens
Bijna toevallende ogen,
hopend naar een nieuw denkvermogen.
Zo moe, niet te vatten…
het doet me helemaal afmatten.
Dromend naar een moment van vervelen,
wanneer zelfs niks je kan schelen.
Sociaal helemaal uitgesloten,
de enige die ik nog zie zijn mijn huisgenoten.
Jammer genoeg zijn dit de harde feiten,
ik zal nog even moeten doorbijten.
Mijn doel is om met perfectie te slagen,
ik zal deze periode dus even moeten verdragen…
woensdag 6 december 2006, 9u45