Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
grootste fan
Eindelijk gevonden
Na achttien jaar
Eerst niet bereikbaar
Omdat we het nog niet konden
Omdat toen de tijd niet rijp was
Na achttien jaar toch tot bloei gekomen
Voorafgaand die heftige broeikas
Hoogste tijd om af te stomen
Nu kijken we recht in de ogen
Contact is liefde in plaats van last
We weten nu dat tranen mogen
We houden elkaar stevig vast
Niet alleen met de bloedband
Want ik ben trots dochter van jou
Steeds die helpende hand
Eindelijk mag ik zeggen dat ik van je hou
Mamma
Reacties op dit gedicht
Marthe88 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Marthe88
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
06 december 2006
Thema's:
[Liefde]
[Familie]
[Hoop]