jij zeur over je ma, ze is zo loeder.
et zijn kindjes op de wereld die hebben geen moeder.
jij zeurt over een te klein huis.
jij hebt warmte en een dak boven je kop
of wil je soms dakloos zijn?
jij loop je dood te vreten in een stroopwafel.
somminge mensen hebben amper brood op tafel.
jij zeurt op je kleine tv
er zijn mensen die hebben er geen 1 dus heb er plezier mee.
jij zeurt omdat je elke dag naar school moet op je fiets.
er zijn kinderen die hebben geen familie,geen thuis. helemaal niets!
jij wilt weg omdat je ruzie hebt met je pa en ma.
jij heb temiste nog ouders, denk eens na.
er zijn mensen die amper overleven.
dus what the fuck zeur je over je rot leven!