ruzie....
wie begint ?
en hoe begin je ?
het gaat vanzelf
of je het nou wil
of niet
of is het pesten wat wij doen ?
ik vind van niet
maar daar zijn meningen over
heel veel meningen
verschillende meningen
heel verschillend
ik weet het niet
ik doe normaal
maar eigenlijk
zij ......
ik wil best goedmaken
maaar....
zij wil het niet
wat moet ik doen ?
ik vind (vond) haar altijd wel aardig
maar veranderingen
daardoor
een mens veranderd
of je het wil of niet
je wordt ouder
groter
en volwassener
je kan veranderen
dat is niet erg
maar je kan ook veranderen
in eigenschappen en vrienden
dat gebeurt er
dat is het eigenlijk
je was echt heel eerdig
maar er is te veel veranderd
je wil heel erg graag
het natuurlijk niet doen
maar het gebeurt ,
het gebeurt