~Door jou~
De z(O)n glijd zacht en warm over mijn huid
haalt de winter uit m'n hart
Fluitende vogels om mij heen
de wereld is veel mooier
De bloemen ruiken fleurig
iedereen is vrolijk
Muziek klinkt blij,en ik ook
Door jou...
Zwevend ga ik door de dagen
't leven lijkt een feest
Vlinders in en om mij heen
en lachen doe ik nog 't meest
Door jou...
In 't weekend ben ik dicht bij jou
kan ik heerlijk dromen,dansend
kijkend naar jouw handen
Stiekum kijken naar jou gezicht
Maar voel alle ogen branden
Door jou...
Ik sluit m'n ogen en droom met jou
en hoor wat ik wil horen
En zie dan soms de echte jij
die zit er diep verborgen
Verlegen,onzeker,,ik ook
Door jou...
Mijn wereld op z'n kop
heerlijk zoet en bitter
Fantasie en werkelijkheid
verweven door elkaar
Veilig en vertrouwd
Door jou...
~*~