~*~
Een veld met bloemen,rode geel en blauw
zoveel,oneindig veel
Dat is waar ik van hou
Een veld met bloemen
waar vlinders boven zweven
en ook de bijtjes zoemen
Vredig en stil
Een veld met bloemen
natuurlijk in de zon
Met al die geuren
en al die kleuren
Wie zou niet willen
dat dit altijd blijven kon!
~*~