Een hart heb je zo gebroken
Maar een hart lijmen
Kost veel tijd
Het is een kwestie van vertrouwen
Een gebroken hart is niet zomaar weer gerepareerd
En als het zover is
Kan iemand weer volledig van iemand houden
En kan het ook weer
Zo gebroken worden
Gebroken harten doen pijn
Het voelt alsof je een mes in je hart krijgt
Ze zijn niet te voorkomen
Je kunt ze niet ontwijken
Gebroken harten zijn er altijd
En het gevoel van een gebroken hart
Dat vergeet je nooit
Een gebroken hart
Omdat iemand niet meer van je houdt
Omdat iemand is vreemdgegaan
Of een gebroken hart
Omdat je iemand verloren hebt
Het is altijd een rotgevoel
En ooit zal de pijn ervan over gaan