Weekend gasten
de pret stroom nu al door mijn aderen
de nacht was mij
geprezen ogen en handen die overal waren
in rust overzien
was de kracht op mijn pad
de storm in mij luwt
ik adem weer
en verlang naar woorden uit mijn geest
die zacht dansen op het wit
nog even en mijn weekend begint
vroeger dan gepland
broertjes slaan armen om elkander
en stappen samen het weekend in
vreugde en gerstenat zullen vloeien
beneveld tot de nacht ons roept
of anders als de haan zal kraaien
ik verheug me op mijn eigen drie landen punt
een belg en duitser
in twenteland
duvel en grolsch
de koningen die de duitser zullen knechten
***Wim****