Lieve Dini
In mijn hart veel pijn
Omdat je niet bij me kan zijn
Ik moet sterk zijn voor de kinderen
Maar het verdriet kunnen zij niet verminderen
Ik kan je nog niet laten gaan
Want wat heb ik mis gedaan
Om dit verdriet te dragen
En hoe gaat het nu met jou
Ik kan alleen maar zeggen ik hou van jou
Je mama