lieve Dini
Je bent oma geworden
jasmin was steeds niet goed
ze hebben haar opgenomen
jasmin 6 en half maand zwanger
De kleine moest komen
Ze woog maar 1030 gram
haar naam is kyara
Lieve Kyara
Een lief klein mensenkind geboren
Op 13-1-2000 mochten wij dit horen
Het zal hoop ik vreugde geven
In dit zo trieste leven
Ik wens je lieve schat
Heel veel liefde op je pad
Ik bid voor jouw iedere dag
Dat oma DINI
jou beschermengel wezen mag