Een jaar geleden alweer
Dat je mij hebt verlaten
je werk was je ook niet vergeten
Wat een lust
Het gaf mij veel rust
Dat jullie Dini niet zijn vergeten
Dat had ik kunnen weten
Heel veel dank voor deze pracht
Het geeft mij heel veel kracht
Jullie hebben mij de kracht gegeven
Om verder te gaan met dit leven
Ik kon haast de moed niet meer vinden
Om deze beker leeg te drinken
Maar door dit gebaar benik wakker geschud
Steeds als ik het moeilijk heb
Zal ik aan jullie denken
En dat zal opnieuw mij de kracht schenken
een pracht van een boeket gekregen
van dini haar werk