Vamps.
Als Vamp ben ik geboren
en nooit zal ik weer sterven,
het voordeel van m'n soort,
maar toch soms ook een nadeel..
Als Caitiff zwerf ik rond
in de hoop ooit Ancilla te worden,
een Clan te vinden of een Coterie,
zou AnteDeluvian me aanvaarden?
Hoewel de Kindred mijn vijanden
zouden moeten zijn,
lukt het me vrijwel enorm goed,
om op te schieten met hun voorgangers,
mensen van vlees en bloed..
Vitae, nét genoeg,
nodig voor mijn rituelen, mijn gevechten,
om bescherming te krijgen van m'n soortgenoten
Vitae, nét genoeg, van teveel word ik een slechte..
Als Caitiff zwerf ik rond
op zoek naar nieuwe offers,
zij die me kracht kunnen verlenen
om mijn eeuwige leven voort te zetten..
Als Vamp ben ik geboren,
jullie zullen nu wel lachen,
gewoon omdat ik anders ben,
maar ik..
ik lach omdat jullie hetzelfde zijn!