Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
En jij
De tweede keer
een afspraak met jou
weer lukte het niet
moet ik dit als een teken zien
of is het toevallig
maar juist daarin
geloof ik niet
het lot
bracht jou ooit bij mij
daarin geloof ik nog steeds
maar nu
weet ik het even niet
tussen ons
staat iets in
een herinnering
goed en slecht?
vele vragen
die een antwoord nodig hebben
tot nog toe
niet gelukt
elkaar aan te kijken
in de ogen
ik weet
in mijn hart
blijf ik jou altijd bij mij dragen
maar is drie keer scheepsrecht
of is dit een teken aan de wand
doe ik dit niet goed
en misschien ook
ben ik bang
als ik je zie
te voelen
wat jij me nog doet
of juist bang
voor vragen
waar jij een antwoord op wil weten
en wat ik van jou wil weten
dat er woorden ontstaan
die een vriendschap tussen jou en mij
voor altijd laat verbleken
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
moongirl1982
:
Zondag, december 10, 2006 11:39
luister naar wat je hart ingeeft...
groet moongirl1982
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
09 december 2006
Thema's:
[IK]
[JIJ]
[Vriendschap]