Het gevoel van leegte,
om niemand te zijn,
zomaar op deze wereld,
een wereld vol verdriet en pijn,
wat is mijn doel,
waarvoor blijf ik leven,
is dit lot,
aan mij gegeven,
of moet ik doen wat ik denk,
me mee laten slepen met mijn gedachten,
die leiden naar het niets,
kan dat die pijn verzachten?