Sorry
Sorry voor mijn woorden,
die onze vriendschap verstoorden..
Sorry dat ik je het persé moest zeggen,
maar ik had echt veel uit te leggen..
Sorry dat je ontgoocheld bent in mij,
ook al is de waarheid beter voor ons allebei.
Sorry dat ik het allemaal anders wou,
en dat ik van iemand anders hou…
zaterdag 9 december 2006, 12u05