Geweldig hoe je dat doet
Zo lekker en zo goed
En echt elke keer weer
Wil ik een beetje meer
Ik wil verder gaan met jou
Omdat ik je vertrouw
Maar hoe moet ik je dat zeggen
Ik kan het niet uitleggen
Dus ik ga het gewoon doen
Morgen, ga ik verder dan een zoen!