Thuis, op school,
nergens ben ik veilig of ik kan het niet meer aan.
Ik kan nergens gaan zonder bekeken te worden.
Nergens nog kan je je mening zeggen.
Iedereen betwist je en vermaant je.
Minachting lees je af van de gezichten die naar je kijken.
Bedrog zie je daarna als je weet waar je staat.
Ik heb het nooit geweten.
Geluk vind je zelden tenzij je echte vrienden hebt.
Vriendschap is iets dierbaar,
je weet pas wat het is als het verdwijnt.
Ben ik de enige met zo een gedachte?
Ik kan het niet meer.