Traag schuiven wolken voor de maan
Ik zie het mannetje dus niet meer gaan.
Het is zo’n lief klein mannetje
Hij haalt elke nacht iets met een kannetje.
Maar water was er toch niet op de maan
Zal hij daarom met een kannetje gaan?
En heeft zijn vrouw hem soms gestuurd
Naar de winkel in de buurt?
Wat als hij echt een maanvrouw heeft
Dan wordt er ooit iets moois beleefd.
En loopt hij niet alleen met een kannetje
Maar achter een wagentje ons mannetje.
Vandaag heeft Nasa wat omhoog gestuurd
Ik hoorde om te zien hoe lang het nog duurt.
Als zij weer op aarde zijn geland
Lezen we vast in elke krant:
Vrouw mannetje op de maan
Bevallen van baby op de maan.