Soms zijn er jaren
waaruit je het liefst spoedig wilt wegvaren
de wind die je dan meeneemt door eindeloze gevaren
Soms zijn er dagen
dat je eindeloos wilt slapen
even geen gezeur,geen stress
niet meer denken aan de rest
Soms zijn er minuten
van stiltes, van pijn
van stukjes vrede, tranen en schijn
soms zijn er momenten
met zoveel verschillende wensen
over leven en dood
Soms komt alles tegelijk
en krijg je spijt
dat je niet hebt genoten,
van de jaren, dagen en minuten die zo snel voorbij vlogen