Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
December feestmaand
December feestmaand
December feestmaand
folders vallen in de bus
Maand van gezelligheid
warm en knus
Sturen kaartjes
wensen aan elkaar
Willen alleen het goede
zijn er voor klaar
Ook tante post
doet haar best
Met vooruitziende blik
wordt sfeer niet verpest
Brievenbussen
worden versmald
Kan post door vuurwerk
niet worden verknald
Bussen
met hoog risico
Verdwijnen tijdelijk
uit de regio
We lopen gewoon
een straatje om
Waarom moeilijk doen
och kom
Vandalen moeten
we ook wat gunnen
Omdat ze schijnbaar
niet anders kunnen
De gezelligheid
neemt hierdoor toe
Zijn deze regels
nog lang niet moe
Zo wordt respect
voor mijn en dijn
Weggegooide
decembergein
Reacties op dit gedicht
dichterbij vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
kleinmeisje
:
Maandag, december 11, 2006 10:46
prachtig gedicht,en de waarheid als een koe.zonde toch dat het moet.liefs ada
Over dit gedicht
Auteur:
dichterbij
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
11 december 2006
Thema's:
[Satire]
[Filosofie]