Te druk in mijn hoofd
m'n stilte dooft
Nog even en ik stik
Ik sluit mijn ogen
Weg ben ik
Zachtjes glijdend, zijdeglad
Teder wiegend
Slapend op m'n waterlelieblad
Rustend op het pure water
Door geen traan bespat
Teder wiegend
Slapend op m'n waterlelieblad
Geen fladderende vlinders
Geen ruisende bomenstad
Alleen
Teder wiegend
Slapend op m'n waterlelieblad
Geen ogenverkeer
Zelfs de stilte praat niet meer
Nog even en ik vergeet
Te ontwaken van m'n waterlelieblad