Zelfmoord
Voor de trein
Ik begrijp het niet
Je doet mensen pijn
En verdriet
Je betekent meer dan je denkt
Er zijn mensen die van je houden
Je lief hebben en vertrouwen
Jij bent de gene die ze liefde schenkt
In het water
Van een gebouw
Snijden in je zelf
Of voor de trein
4 manieren om te stoppen
Te stoppen met leven
Maar het doet pijn
Voor jou maar even
Voor anderen de rest van hun leven
Hun hart is gebroken
Het staat niet meer in brand
Het vuur is geblust
En kan alleen maar roken
Roken van verdriet
De pijn die achterblijft
Om een dierbare te missen
Is echt groot en erg
Daar mote je je niet in vergissen
Doe het niet!
Anderen doe je verdiet,
dat hun hele leven
minder waard lijkt te zijn
om dat ze iemand moeten missen
die dierbaar voor ze was...