Er zitten zwarte gaten in de grond ik voel pijn een steek van verdriet. Mijn hart gaat tekeer
het is haat,haat wat mijn hart bekeert.
Ik kijk haar aan 2 rode ogen flitsen langs mij heen
ik voel haat ik ben niet alleen.
De hel brand in mijn keel ik ben koud van buiten en van binnen. De dood is in het huis ik voel het.
De klok tikt verder stilte. Ik voel hem de visioenen en de rode ogen. ik zie ze,de deur kraakt ik zie geesten vanuit de spiegel waar ik voor sta. Maskers vliegen de dood slaat met zijn zwaard in het rond, een klap een hoofd smakt tegen de grond. Stilte in het huis met mij is het gedaan.....