It's fear.
Nog altijd ben ik bang
te worden waar ik
altijd bang voor ben geweest
en waar ik nog steeds grote angsten
voor uit sta.
En nog altijd ben ik verdrietig
om het feit dat ik niet kan
geloven, dat ik niet kan beloven
mijn best te doen, het lichaam
terug te krijgen wat ik eerder
altijd had.
Het is de angst
te worden wat ik nooit
zal willen zijn, en het is de angst
te zijn ongelukkig
voor de rest van mijn kleine bestaan.